SZJA 1%

 

Az intézményünk keretei között működő TOLNA VÁROS GIMNÁZIUMÁNAK IDEGENNYELVI ALAPÍTVÁNYA a költségvetésből nem finanszírozható teljes mértékben, ám az iskolai életben nélkülözhetetlen tevékenységek támogatását tűzte ki célul. Ismét itt az adóbevallási időszak.       Adózni egyikünk sem szeret, de adni azért jó. Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át az iskolánkat segítő alapítványának, hogy közelebb kerülhessünk céljaink megvalósításához.

Az alapítvány nyitott, működése nyilvános. Az alapítványhoz bármely bel- és külföldi természetes és jogi személy csatlakozhat, ha az alapítvány céljaival egyetért és azt anyagilag támogatni kívánja. A belföldi pénzbefizetéseket, átutalásokat az alapítvány 11746108-20016045 számú bankszámlája javára lehet teljesíteni, egyéb adományokat, felajánlásokat a kuratóriumhoz címzett bejelentéssel lehet megtenni.

Adószám: 19232661-1-17

Mit kell tennie?
A rendelkezés adójának 1%-ról nem kerül pénzedbe, csak egy-két percet szükséges rászánnia az adóbevallás leadásakor.
Az adó 1 százalék felajánlásának módja:

Az adóbevallás kitöltésekor a megfelelő mezőbe írja be a TOLNA VÁROS GIMNÁZIUMÁNAK IDEGENNYELVI ALAPÍTVÁNYA nevet és adószámot: 19232661-1-17

  • Ha egyéni vállalakozó, akkor február 15-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az 1%-ról való rendelkező nyilatkozatot.*
  • Amennyiben magánszemélyként saját maga készítette el adóbevallását, ami egyben tartalmazza a rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
  • Ezentúl elektronikus bevallás benyújtásakor is lehetősége van elektronikus űrlapon rendelkezni az 1%-áról.*

*Fontos!
Amennyiben az adóbevallása leadásakor nem rendelkezett az 1%-áról, később is lehetősége van felajánlani  egészen május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban (A NAV részére címezve), vagy elektronikus formában.

Köszönettel:

Az Alapítvány vezetősége